Clasamente

Meniul Clasamente vă oferă mai multe liste ordonate după diferite criterii.

Top Golgheteri

Această pagină afişează clasamentul golgheterilor pentru liga selectată. Numai golurile înscrise în meciurile din ligă contează în această listă. Puteţi să selectaţi şi divizia care vă interesează.

Top Golgheteri Tineri

Această pagină afişează clasamentul golgheterilor sub 19 ani pentru liga selectată.Numai golurile înscrise în meciurile din ligă contează în această listă. Puteţi să selectaţi şi divizia care vă interesează.

Top Jucători

Această pagină afişează clasamentul celor mai buni jucători din liga selectată. Un jucător va trebui să fie prezent pe teren în 65% din meciurile jucate în ligă pentru a putea fi listat în acest clasament.

Top Jucători Tineri

Această pagină afişează clasamentul celor mai buni jucători sub 19 ani din liga selectată. Un jucător va trebui să fie prezent pe teren în 65% din meciurile jucate în ligă pentru a putea fi listat în acest clasament.

Top Pase Decisive

Această pagină afişează clasamentul jucătorilor cu cele mai multe pase de gol din liga selectată. Un jucător va trebui să fie prezent pe teren în 65% din meciurile jucate în ligă pentru a putea fi listat în acest clasament.

Top Golgheteri în Champions League

Această pagină afişează clasamentul golgheterilor din Champions League. Numai golurile înscrise în meciurile din MLCL contează în această listă.

Campionii Ligii

Aici puteţi vedea o listă a Campionilor Ligii din toată istoria jocului ManagerLeague pentru liga selectată.

Campionii Cupei Ligii

Aici puteţi vedea o listă a Campionilor Cupei Ligii din toată istoria jocului ManagerLeague pentru liga selectată.

Campionii Ligii Campionilor

Începând din sezonul 35 aici puteţi vedea lista celor mai buni manageri din istoria jocului care au primit acasă prin poştă un trofeu real: Cupa MLCL.

Campionii Cupelor Particulare

Aici aveţi o listă cu 50 de echipe care au câştigat cel mai mare număr de cupe particulare. Lista cuprinde numai echipe existente încă în joc.

Submitted by jijikent on 2008, March 5 - 1:34pm.