Evenimente

După cum orice suporter ştie, este necesar ca managerul să ia decizii în timpul meciului, în funcţie de cum evoluează situaţia pe teren. De exemplu, dacă echipa conduce detaşat după prima repriză, s-ar putea să vrei să alegi o formaţie defensivă pentru a păstra rezultatul. În schimb, dacă eşti condus, poţi alege să schimbi formaţia pentru a avantaja atacanţii.

Pentru a selecta evenimentele nu aveţi altceva de făcut decât să alegeţi din meniuri opţiunile dorite (după exemplele de mai sus), şi apoi un click pe "Defineşte eveniment".

Evenimentele se activează în ordine de sus în jos. Dacă avem două evenimente setate pentru acelaşi minut, dar se contrazic, cel mai de jos ramâne activ. Alt exemplu: să presupunem că avem un eveniment care implică o schimbare de jucători în orice moment dacă suntem conduşi cu 1 gol. Dacă până în minutul 45 scorul este 0-0, evenimentul respectiv va fi ignorat. Dacă luam gol în minutul 48, evenimentul va fi activat în minutul 60 (dacă nu egalăm între timp, sau nu primim alt gol). Ca şi în meciurile reale, puteţi folosi doar 3 jucători de pe bancă pentru schimbări în timpul meciului, deci folosiţi evenimentele cu grijă.

Nu uitaţi să aveţi pe banca de rezerve cel puţin câte un jucător din fiecare linie (rol). În cazul accidentării în timpul meciului, dacă mai sunt schimbări disponibile, acesta va fi înlocuit cu primul jucător disponibil de acelaşi rol. Dacă nu există pe banca de rezerve jucători disponibili de acelaşi rol, se va utiliza primul jucător disponibil de pe bancă de la stânga la dreapta. De aceea, ultimul pe banca de rezerve va fi întotdeauna portarul, iar primul ar fi bun un mijlocaş.

Submitted by jijikent on 2008, March 5 - 1:39pm.