Antrenament de echipă

Antrenament normal

Antrenamentele normale au loc în fiecare rundă, de la 1 la 37.

Aici este locul unde decidem care dintre Atributele Echipei for fi antrenate în următoarea sesiune de antrenament. Aceste Atribute ale Echipei sunt:
Atac, Apărare, Contra-Atac, Offside, Tuşă, Lovitură liberă, Corner, 11 metri, Înţelegere, Joc în echipă şi Moral.

Toate aceste atribute au ca efect modul în care joacă echipa în timpul meciurilor, şi arată în ce puncte echipa excelează sau nu. Fiecare în parte este important, dar bineînţeles, unele vor fi de folos mai des decât altele. Cel mai bun exemplu este 11 metri: acest atribut este de folos doar când se execută un penalty sau lovituri de departajare.

Unele atribute, ca Atac, Apărare, Contra-Atac, Înţelegere şi Joc în echipă, sunt atribute generale şi sunt de folos în multe locuri în timpul meciului. Dar dacă echipa excelează la Cornere, aceasta poate fi cheia câştigării unui anumit meci.
Moralul nu trebuie uitat, de asemenea. Dacă echipa are moralul scăzut va juca mai prost.

Atributele selectate pentru antrenament POT creşte dacă antrenamentul a fost bine făcut.
Atributele care NU au fost selectate pentru antrenament, pot scădea.

Antrenamentul de echipă poate primi un bonus de succes prin îmbunătăţirea Facilităţilor de Antrenament în pagina stadionului. Acest upgrade poate oferi un bonus şi poate face diferenţa între pierderea sau câştigarea unui meci, dar este recomandat să fie folosit de echipe experimentate după ce economia a fost bine pusă la punct.

Când cumpăraţi un jucător nou, atributele echipei pot scădea puţin deoarece noul jucător nu ştie încă care este rolul lui în organizarea echipei. Dacă aţi cumpărat 4 jucători noi într-un sezon atributele de echipă vor scădea cu până la -3 la fiecare. Deci mare atenţie cum vă programaţi achiziţiile de jucători dacă luptaţi pentru promovare sau pentru titlu.

Nu uitaţi că atributele echipei pot scădea în pauza competiţională. De aceea o idee bună este să le creştem folosind:

Cantonamentele
Prin participarea echipei la Cantonamente se poate obţine un mic avantaj suplimentar. Cantonamentele vor oferi echipei antrenament suplimentar ceea ce are ca rezultat jucători mai buni şi Atributele Echipei îmbunătăţite.

Cantonamentele costă bani şi 2 credite, dar folosite cu atenţie, merită cheltuiala. Creditele folosite pentru cantonamente se transformă în obţinerea unor jucători mai bine antrenaţi.

De fiecare dată când trimiteţi echipa în cantonament trebuie să aveţi în vedere 3 parametri:
Cazarea, Locaţia şi Intensitatea.

- Cu cat mai bună este cazarea, cu atât mai odihniţi vor fi jucătorii la întoarcere. Este o mare diferenţă între cazarea într-o baracă şi cazarea într-un hotel de lux cu piscină.
2 stele: +1 fitness, 3 stele: +3 fitness, 4 stele: +5 fitness, 5 stele: +7 fitness pentru toţi jucătorii

- Prin trimiterea jucătorilor în cantonamente în străinătate se va obţine o creştere a moralului echipei deoarece jucătorii se vor bucura de mai multe experienţe împreună şi vor profita de soare. (NOTĂ: Moralul echipei este resetat la fiecare începere de sezon, deci alegeţi ATENT Locaţia cantonamentelor la sfârşitul sezonului)

- Cu cât mai intens este cantonamentul, cu atât jucătorii se vor antrena mai mult şi cu atât mai multe şanse de imbunătăţire a atributelor.

- Vă rog să reţineţi că dacă aţi selectat vreun slot de ODIHNĂ, aţi făcut o greşeală. Dacă aveţi jucători cheie al căror fitness trebuie recuperat (mai mult decât +7, cât poate oferi cantonamentul), bifaţi individual odihna pentru aceştia în tabelul Antrenament Individual. Alminteri, este păcat să consumați un slot de antrenament doar pentru +1 fitness.

Cantonamentele au loc în Etapele 1, 10, 20, 30 şi 36. (Notă: Cantonamentul din etapa 1 este folositor pentru a obţine un bonus de moral iar cel din etapa 36 pentru a recupera pierderea atributelor din pauza competiţională). Cantonamentele au loc de obicei Duminica, cu excepţia ultimului care este la fiecare a 4-a Miercuri.

Submitted by jijikent on 2008, March 5 - 1:39pm.