Regels en cheaten

Zoals je misschien weet is er een team van admins die het spel monitoort om cheaten en bug misbruik te voorkomen in ML.

De afgelopen weken heb ik gezien dat sommige mensen de “Regels van code en gedrag” niet hebben gelezen.
Als een gevolg daarvan hebben managers 2 teams en delen ze spelers met elkaar zonder te weten dat dit niet mag. Om zeker te zijn dat iedereen de regels kent, worden deze hieronder weergegeven:
 
 1. Dit document definieert de relatie tussen de eindgebruiker, gebruiker en de inhoud provider Fifth Season AS (FS), voor de dienst genaamd Managerleague (ML)
 2. FS is eigenaar van alle data die geplaatst is op hun servers en mag, op elk tijdstip, deze data veranderen of verwijderen.
 
Deze onderdelen zijn wettelijke kennisgevingen om duidelijk te maken dat we het spel kunnen spelen en kunnen veranderen. Het geeft geen spelregels weer.
Het geeft ons daarentegen het recht om een account te verwijderen die de regels heeft gebroken.
 
 1. De gebruiker is verantwoordelijk voor alle acties die gedaan worden via het gebruikers account en mag niet gebruik maken van oneerbiedige taal, oneerbiedige namen of andere spelers lastig vallen door het gebruik van berichten via forums of andere vormen van communicatie. Elk soort spam of herhaaldelijk sturen van berichten is een overtreding van dit reglement. Wat wordt verstaan onder oneerbiedig of overtreden wordt voorbehouden aan FS, FS werknemers, of de vrijwilligers die geselecteerd zijn voor dergelijk werk. In bepaalde delen van ML of andere gerelateerde webpagina’s onder de ML-website, mag een gebruiker plaatjes uploaden of andere inhoud. Als enig inhoud is geupload die FS niet geschikt vindt voor elke andere gebruiker zal onmiddellijk worden verwijderd.
 
In dit deel wordt vermeld dat jij en jij alleen verantwoordelijk bent voor elke vorm van berichtgeving of actie vanuit jouw account. De lijst van dingen die je niet mag doen is heel duidelijk, maar een goede vuistregel is: “wat ook offensief mag overkomen, wat in verlegenheid brengt of wat in het echte leven verboden is, is ook niet toegestaan in ManagerLeague.”
Het vertelt je ook dat de ML crew en de admins die werken voor ML bepalen welke inhoud niet geoorloofd is. (afhankelijk van wat het is)
 
 1. Gebruikers mogen niet meer dan 1 acount beheren of creëren, welke reden dan ook. Mocht de gebruiker informatie van een ander account bemachtigen dan moet de gebruiker dit zo snel mogelijk melden bij FS.
 
Dit deel limiteert je tot een account en de meeste van jullie weten dit, maar wat de meeste niet weten is dat je ook niet mag “oppassen” op een account. Hiermee bedoelen we dat als je toegang hebt tot een ander account je hier geen gebruik van mag maken als diegene op vakantie is. Overtreding resulteert in het sluiten van je account.
 
 1. Als twee of meer gebruikers ManagerLeague vanaf dezelfde computer benaderen zijn ze nooit toegestaan om met elkaar te converseren met betrekking tot het kopen en verkopen van spelers. Dit betekent dat je niet in spelers mag handelen met collega’s, familie, klasgenoten etc.
 
Als jij en bijvoorbeeld je broer het spel spelen, hebben we hier geen problemen mee (mits je volledige gegevens van je account invoert), maar vanwege de veiligheid ben je niet toegestaan om in spelers te handelen met elkaar of het spelen van vriendschappelijke wedstrijden met dat account. Wees gerust, er zijn 20.000 andere accounts waarmee je kunt handelen en spelen.
 
 1. FS zal doen wat ze kunnen om een stabiele en leuke dienst te creëren, maar het geeft geen garanties wat betreft downtime en technische problemen etc.
 
Eveneens een wettelijke kennisgeving waarin we vermelden dat we geen garantie afgeven met betrekking tot de uptime van de server. (maar ik weet dat het een kwestie van trots is voor de webmaster, dus het zal niet vaak offline zijn.)
 
 1. De gebruiker geeft FS het recht om belangrijke emails over de ML dienst naar de gebruiker te sturen. Zulke emails kunnen systeem veranderingen, geplande downtime, technische problemen, diensten etc. bevatten.
 
Hier geef je ons permissie om je emails te sturen over veranderingen in het spel en ander belangrijk ML spul.
 
 1. Een manager weet dat gekochte spullen niet refundeerbaar zijn, bijvoorbeeld, maar niet gelimiteerd, enkele gekochte credits en ongebruikte credits.
 
Alle aankopen zijn definitief en terugstortingen worden niet gegeven, dit betreft ook ongebruikte credits (spreekt voor zichzelf)
 
 1. Elke wettelijke klacht wordt behandeld in de Byretten in Oslo, Noorwegen.
 
Als er wettelijke vragen zijn dan is de locale wet in Byretten van kracht, evenzo dat elke aanklacht daar wordt gehouden. (In de realiteit kan elk conflict worden opgelost door met ons te praten, we zijn heel redelijk)
 
 1. Door het completeren van deze registratie accepteer je deze overeenkomst, en begrijp je dat FS elk account zal verwijderen die schuldig lijkt in het overtreden van deze overeenkomst. Dit zal worden gedaan zonder kennisgeving van de gebruiker.
 
In dit laatste deel wordt je genotificeerd dat als je de registratie voltooit je akkoord gaat met de regels in deze overeenkomst. De regels zijn je overhandigd toen je dit completeerde.
 
 1. Elk account die niet wordt gebruikt voor een periode van 2 maanden, mag worden verwijderd zonder waarschuwing. FS zorgt voor een actieve gemeenschap en zal inactieve gebruikers regelmatig informeren.
 
Dit deel van de overeenkomst geeft ons het recht om inactieve account te verwijderen van het spel, het regelt dat je niet in een league eindigt met 10 inactieve accounts, dat zal het plezier van het sple wegnemen.
 
Deze dienst is voor het plezier en voor het plezier alleen. FS hoopt dat alle gebruikers hun best zullen doen om van ML een leuk, vriendelijk en welkome plaats maken.
 
De regels kunnen hier worden gevonden en als we deze veranderen zal het ook hier verschijnen, i stel voor dat je het toevoegt aan je favorieten. Er is ook een privacy policy, maar heir zla ik nu niet verder op ingaan.
 
Als je bent afgesloten, krijg je een bericht met de procedures over het terugkrijgen van je team. Schelden en beledigen van de admins is niet de manier om het account terug te krijgen.

 

Submitted by Breemster on 2008, March 5 - 11:23pm.