Vriendschappelijke wedstrijden

Vriendschappelijke wedstrijden zijn proef wedstrijden tegen andere teams. Deze wedstrijden zijn handig om extra ervaring op te doen voor je spelers en om ze te laten verbeteren. Plus je kunt nieuwe formaties en tactieken uitproberen. Iemand uitdagen kost je 1 credit. Een uitdaging accepteren is gratis.

Het inkomen van een vriendschappelijke wedstrijd gaat naar de uitdager. Open uitdagingen worden gestuurd naar iedereen die kan accepteren. je kunt maar 100 vriendschappelijke wedstrijden per seizoen accepteren.

Je kunt geen open uitdaging accepteren of zelf doen als je een geblesseerde speler in je basis elf of wissels hebt staan. Het is een goed idee (en fatsoenlijk) om met zachte tackles te spelen om blessures bij het andere en je eigen team te voorkomen.

Vriendschappelijke wedstrijden geven een maximaal inkomen van $250,000 per wedstrijd. Je kunt maximaal 250 vriendschappelijke wedstrijden per seizoen spelen.

Er zijn shortcut links vanaf de tussenstand pagina om iemand uit te dagen weergegeven door een kleine bal. Dit is ook zo in een team pagina.

 

Submitted by Breemster on 2008, March 6 - 12:00am.