Werknemers

In deze sectie kan je zoeken naar, huren en ontslaan van werknemers. Momenteel zijn er 7 types staf om te huren en kun je er maar een van elk type huren. De types en een korte samenvatting van wat ze doen worden hieronder weergegeven.

Staf types
In ManagerLeague heb je de mogelijkheid om vier verschillende types staf te huren: subcoaches, een scout, een onderhouder en een dokter.
 
Elk van deze geeft je team een verschillend voordeel. Hoe groot de voordelen zijn, hangt van hun vaardigheden af. Het personeel heeft 6 verschillende niveaus van vaardigheden: Slecht, Gemiddeld, Redelijk, Goed, zeer Goed, en Uitstekend.
 
Kosten en werknemer salaris
De personeelslonen zullen, natuurlijk, beïnvloed worden door hun vaardigheden maar ook zal een hogere divisie uitmaken. Bijvoorbeeld, een personeelslid dat uitstekend is kost je $16.000 elke ronde in de 4de divisie en $ 24.000 elke ronde in de 1ste divisie. Natuurlijk, beïnvloedt hun niveau van deskundigheid (vaardigheden) niet alleen ook hun salaris, maar ook het werk die zij voor je team zullen doen.
 
Coaches
Als u subcoaches wilt huren, kunt u tussen 4 verschillende soorten deskundigheid kiezen: keeper, verdediging, middenveld en aanval. Je kunt slechts één coach per positie huren. De rol van de subcoach is de spelers te helpen om hun het beste ontwikkelen en te laten spelen tijdens de training. En natuurlijk,  als voorbeeld: de keeper trainer werkt slechts met de keepers, niet met de rest van het team.
 
Onderhouder
Behalve de subcoaches, is de onderhouder het belangrijkste personeel om te huren. Hij zal je helpen om je stadion te onderhouden zodat je stadion bederf tot een minimum wordt beperkt. Als je stadion bederf zonder dat je die repareert te hoog wordt, zal een willekeurige verbetering van je stadion verdwijnen. Hoe meer stadion upgrades je hebt hoe meer mensen naar je stadion toekomen. Dit zal in het volgende deel worden behandeld.
 
Scout
In ManagerLeague, mag je slechts één scout inhuren. Hij zal je helpen de spelers te regelen die het beste bij je team passen. Hij zal je natuurlijk ook het potentieel van de bepaalde spelers vertellen. Als u een Goede scout inhuurt, zal hij je de spelers geven die goed potentieel hebben, terwijl als je een Uitstekende scout inhuurt, hij je slechts de spelers met uitstekend potentieel zal geven. Om je verkenner te gebruiken, moet je het vakje waarbij „Gebruik scout“ staat op de zoekspagina voor spelers aanvinken. Onthoudt, je kan je verkenner slechts eens per seizoen gebruiken. Als je de  scout resultaten wilt bewaren, kunt je een het screenshot van zijn resultaten altijd bewaren. Op die manier, kan je spelers met het bepaalde potentieel in een later stadium, zonder een scout lokaliseren.
 
Dokter
Hij vermindert de blessures aan spelers door massage en andere spierbehandelingen. Onthoudt, hij zal slechts tijdens training, en niet op wedstrijddagen werken.
 
Je kunt werknemers ontslaan, maar je moet hun een kleine compensatie geven naargelang de hoeveelheid tijd zijn contract nog duurt. Je krijgt ook de optie om het contract te vernieuwen wanneer er nog maar tien ronden te gaan zijn voordat het contract afloopt. Nieuwe werknemers zijn elke ronde beschikbaar na elke training. Je werknemers worden betaald per ronde, van ronde 1 tot 33.
 
Advies

Het huren van werknemers kan een grote invloed hebben op je financiën. Het is niet verstandig om te starten met 7 uitstekende werknemers tenzij je team erg rijk is.

Submitted by Breemster on 2008, March 6 - 12:05am.