Stadion

De stadion pagina is waar je de upgrades voor je stadion kan doen, het bouwen van faciliteiten, je stadion naam veranderen en een plaatje uploaden om je stadion een beeld te geven. Het eerste dat je ziet is dat je nog geen gaaf stadion plaatje hebt, maar het is je eigen keuze om er een te uploaden of niet.

Stadion
Het doen van de juiste verbeteringen op de juiste tijd is belangrijk, vooral in het begin van je carrière. Kleine verkeerde keuzen kunnen het verschil maken van het economisch overleven of failliet gaan. Je hebt elf verschillende verbeteringen, en de meesten van hen zullen je geld gedurende de tijd geven, maar sommige hebben ook een effect op uw teamprestaties (vooral op thuis gespeelde wedstrijden). We zullen nu door alle verbeteringen gaan.
 
Capaciteit
Deze is eenvoudig, en is gewoon je economie, en zal je hoofdinkomen in het begin van je carrière van ML zijn. Je zult met een stadioncapaciteit van 5000 beginnen en het eerste wat je zou moeten doen is er 10 000 van maken voor je geld uitgeeft aan iets ander zoals nieuwe spelers kopen.
 
Verlichting
Deze verbetering zal je twee economische voordelen geven. Vooral zal het je een kans geven dat je thuiswedstrijden op TV zullen worden getoond, en geeft je inkomen op deze manier. Maar het zal ook meer plezier voor je supporters opleveren om je team te zien spelen, wat betekent dat je de kaartjesprijs kunt verhogen en meer kijkers naar je stadion kunt trekken.
 
Verwarming
Als je verwarming onder je stadion zet, zal dit je stadiongras helpen door het gehele seizoen in perfecte staat te zijn. Dit zal ook het voordeel in thuiswedstrijden verhogen. Wanneer dit volledig geüpgraded is, zal je ook een uitschuifbaar dak hebben, dat je de mogelijkheid geeft om de sneeuw en de hagel weg te houden, en de zon binnen te laten wanneer het nodig is.
 
Scorebord
Deze upgrade zal het veel leuker maken voor je supporters om naar je team te komen kijken en zal je tevens de mogelijkheid geven om je kaartprijzen te verhogen.
 
Fanshop
Met deze upgrade heb je een eigen souvenirshop bij het stadion, zodat je supporters die naar je wedstrijd komen de mogelijkheid hebben om geld uit te geven voordat ze naar huis gaan.
 
Restaurant
Krijg je eigen restaurant in je stadion zodat je supporters niet hongerig naar een wedstrijd zitten te kijken en je wat extra verdiend aan eten en drinken.
 
Jeugd faciliteiten
Deze upgrade zal de minimale kwaliteit van je jeugdspelers verhogen. In andere woorden heb je een betere kans op het krijgen van goede talenten die de basis elf kunnen bereiken.
 
Training faciliteiten
Als je de training faciliteiten bevordert zal dit ervoor zorgen dat je team training sneller verbetert. Voor elke verbetering zal de kans van verbetering met 5% toenemen. Merk op dat deze verbetering GEEN effect op de individuele training heeft.
 
Parkeren
Als je een groot stadion hebt, zou het kunnen zijn dat je supporters niet dicht genoeg bij het stadion kunnen parkeren. Dit zal hen hun auto laten omdraaien en naar huis laten gaan in plaats van het besteden van hun geld in je stadion. Deze verbetering is niet noodzakelijk tenzij je een stadioncapaciteit van 30000 of meer hebt.
 
VIP boxen
Dit is een verbetering voor de teams in de hogere divisies. De VIP boxen zijn voor zeer belangrijke mensen, en de kans dat een 6de divisieclub de VIP ertoe brengt om naar hun thuiswedstrijden te komen is bijna niets. Niet noodzakelijk voor clubs in lager dan divisie 3.
 
Reclame ruimte
Deze laatste verbetering is ook een financiële verbetering. Het zal je sponsoraanbiedingen veranderen, aangezien de sponsor zichtbaarder zal zijn met meer reclameruimte.
 
Waar te beginnen
Hoe meer je hier verbeterd hoe beter je stadion wordt. De meeste upgrades hebben effect op je inkomen bij thuiswedstrijden en er zijn maar weinig slechte investeringen hier, ze hebben allemaal wat effect. Jouw taak is om de juist upgrade te kiezen in de tijd. We adviseren om te beginnen met het uitbreiden van je capaciteit, maar de keuze is aan jou. Er zijn momenteel 47 upgrades beschikbaar dus ze zullen je wel voor een tijdje bezighouden. Als je ze allemaal wilt bouwen heb je minimaal 25 seizoenen nodig.
 
Nog een advies is dat alleen de top divisie teams in staat zijn om hun stadion helemaal te vullen.

 

Submitted by Breemster on 2008, March 6 - 12:05am.