Regler och fusk

Som du kanske vet övervakar en grupp administratörer detta spelet för att förhindra fusk och missbruk av buggar i Magerleague.
Under de senaste veckorna har jag noterat att vissa inte läst "Regler och förhållningssätt"-sektionen av detta spel.
Som resultat av detta har några blivit uppmärksammade av oss för att de har 2 lag eller delat spelare mellan sig, utan att veta att det inte är tillåtet.

För att försäkra mig om att alla vet om reglerna, ska jag gå igenom de med dig i den här sektionen av manualen.

1: Detta dokument definierar relationen mellan slutanvändaren, Användare, och innehållsleverantören Fifth Season AS (FS), för servicen vid namn ManagerLeague (ML).

2: FS äger all data som är sparad på deras servrar och kan, när som helst, ändra eller ta bort all sådan data.

- Dessa delar är juridiska noteringar för att försäkra att vi kan driva spelet och göra de förändringar som krävs, det speglar inte själva spelets regler.
Det ger oss dock rättighet att ta bort ett konto som har brutit mot spelets regler.

3: Användare är ansvariga för alla handlingar begångna genom Användarens konto och får inte använda provocerande språk, provocerande namn eller störa andra spelare genom meddelande eller forum eller annan form av kommunikation. All slags spam och repetativ kommunikation är en överträdelse av detta avtal. Beslutsrätten för vad som anses som dåligt eller provocerande är helt och hållet upp till FS, FS-personal, eller de frivilliga utvalda att hantera sådant arbete. I vissa delar av ManagerLeague eller andra webbside med samröre till ML-webbsidan får Användar ladda upp bilder eller annat innehåll. Om något innehåll laddas upp som FS anser opassande för någan annan användare, så kommer det ansvariga kontot stängas och tas bort genast.

- Denna delen säger att du och bara du är ansvarig för alla meddelanden och handlingar från ditt konto.
Denna lista av saker vad som är tillåtet är inte så tydlig, men en bra tumregel är:
"Vad som än kan vara anstötligt, gör att du hamnar i slagsmål eller får dig arresterad i vanliga livet är inte heller tillåtet i detta virtuella livet"
Det säger också att ML-personalen och administratörerna som jobbar för ML bedömer vilket innehåll som inte är tillåtet.
OM du laddar upp opassade innehåller kan det resultera i till och med att ditt konto stängs ner (beroende på vad det är).

4: Användare får inte skapar eller ha tillgång till mer än 1 konto, oavsett anledning. Om Användare skulle få tillgång till något annat konto måste Användare rapportera detta till FS så snart som möjligt.

- Denna del begränsar dig till ett konto och de flesta av er vet om det, men vad de flesta inte vet är att du inte heller får sitta vakt för ett konto. Med att sitta vakt menar vi ha tillgång till någon annans konto och spela med det tills de återvänder.
Båda dessa överträdelser resulterar i avstängning!

5: Om två eller fler Användare loggar in på ManagerLeague på samma dator / IP-adress, så är de aldrig tillåtna att interagera med varandra när det gäller att köpa eller sälja spelare. Detta betyder att du kan inte handla med spelare med kollegor, familjemedlemmar, klasskamrater etc.

- Om du och (låt oss säga) din bror spelare detta spel så har vi inga problem med det (om du skriver in alla uppgifter på ditt konto) men på grund av säkerhetsfrågor får du inte lov att handla med eller spela träningsmatcher mot det andra kontot (din brors).
Var inte orolig, vi har 20 000 andra konton du kan interagera med (handla med eller spela träningsmatcher mot).

6: FS kommer göra vad de kan för att försäkra en stabil och underhållande service, men erbjuder inga garantier när det gäller tid utan åtkomst tekniska problem etc.

- Återigen en juridisk notis om att vi inte garantera åtkomsten av vår server (men jag vet att det är en fråga om stolthet för vår web-ansvarige (webmaster) så jag tvivlar på att den kommer vara oåtkomlig seciellt ofta).

7: User ger FS rätten att skicka viktiga e-brev (mail) om ML-servicen till Användaren. Sådana e-brev kan gälla system-ändringar, schemalagd tid utan åtkomst, tekniska problem och viktiga händelser, relaterat direkt till MLs webbsida, service och kontakter.

- Här ger du oss tillåtelse att skicka e-brev om ändringar av spelet och andra viktiga ML-saker.

8: Manager accepterar att alla (likvida) medel är icke återbetalbara, till exempel, men inte begränsat tll: alla köpta men oanvända krediter.

- Alla köp är slutgiltiga och återbetalningar ges inte, detta inkluderar oanvända krediter (talar sitt tydliga språk).

9: Alla juridiska klagomål ska avgöras i "Byretten" (tingsrätten) i Oslo, Norge.

- Om det finns juridiska frågor så gäller den lokala lagen från Byretten (tingsrätten) i Oslo, dessutom, alla rättegångar kommer hållas där (i själva verket kan nästan alla konflikter lösas genom att prata med oss, vi är resonabla).

10: Genom att fortsätta denna registrering accepterar du detta avtal och förstår att FS kommer stänga och ta bort alla konto som ser ut att har överträtt detta avtal. Detta kommer att göras utan kommunikation med Användaren.

- I denna sista delen meddelas du att du genom att fortsätta registreringen accepterar du reglerna i avtalet, dessa regler delgavs dig när du fortsatte med den.

11: Alla konton som inte används under 2 månader, kan tas bort utan varning. FS strävar efter att fösäkra en livlig gemenskap (community) och kommer ta bort inaktiva medlemmar på reguljär basis.

- Denna delen av avtalet ger oss rätt att ta bort inaktiva konton från spelet, detta gör att du inte kommer hamna i en liga med 10 inaktiva konton, det förstör det roliga i spelet!!!

Denna service är menad för ren underhållning, och endast underhållning. FS hoppas att alla Användare kommer bidra till att göra ManagerLeague en rolig, vänskaplig och välkomnande plats att vara på.
- Låt oss kalla detta vårt uttalade mål, vi är här för att se till att du har roligt, snälla ha det.

Reglerna kan du hitta här och om vi gör ändringar i de, kommer de också att vara här, jag föreslår att du skapar ett bokmärke för det.
Det finns också en integritets-policy, men jag kommer inte gå in på de nu, annars kommer andra administratörer kanske anklaga mig för att jag säger för mycket.

Om du har stängts ner får du ett e-brev (mail) med tillvägagångssätt för hur du möjligtvis får tillbaka ditt lag. Svära och förolämpa administratörerna är inte rätt sätt för att få tillbaka ditt lag.

12: Om ditt lag tas bort från spelet för inaktivitet eller för överträdelse av reglerna kommer alla ospenderade krediter att tas bort direkt.

13: Försök att manipulera övergångsmarknaden är strängt förbjudet. Exempel på sådan manipulation är:

  • Sälja spelare till andra än den som bjuder högst på grund av någon slags "överenskommelse".
  • Lägga artificiella höga bud för att driva upp priserna eller flytta pengar mellan lag.
  • Acceptera artificellt höga bud för att flytta pengar mellan lag.

Snälla kom ihåg att dessa är bara exempel och att vi kommer reagera på alla övergångar som är avsedda att ge en ojuste fördel på ett eller annat sätt, eller inkluderar summor som är "utanför den normala spännvidden".

Denna service är menad för ren underhållning, och endast underhållning. FS hoppas att alla Användare kommer bidra till att göra ManagerLeague en rolig, vänskaplig och välkomnande plats att vara på.

Du kan hitta vår integritets-policy här.

Submitted by Tyroka on 2008, December 3 - 11:31pm.